dilluns, 26 d’octubre del 2009

LECTURES 1 ESO


ESPEREM QUE COMENCIN A ARRIBAR AVIAT LES VOSTRES CRÍTIQUES.

TOTES LES VOSTRES COL·LABORACIONS SERAN VALORADES PER MI AMB MOLTA GENEROSITAT ( O SIGUI AMB NOTA, VAJA!).

NO NOMÉS PODEU PARTICIPAR-HI AMB LES LECTURES QUE FEU A CASA, TAMBÉ ESPERO QUE HI PARTICIPEU ELS DE L'OPTATIVA DE LECTURA.

9 comentaris:

Gisela Rosado ha dit...

Hola sóc la GISELA, suposo
que la meva critica no val molt
ja que he d'admitir que no he
acabat el llibre. Pero el que si
que puc dir és que el próxim
trimestre ''intentaré'' pujar la
nota de l'exàmen de lectura.

Laia ferrer ha dit...

Hola, soc la Laia, i aquest primer trimesre m'he llegit el llibre "L'ANTICLUB" i m'ha agadat bastant, ja que demostra que el valor es el teu millor amic en algunes situacions i que el valor de l'amistat es sempre amb tú.
Encara que li he trobat una "errada", i es que diu bastantes paraulotes (encara que és això el que li dona un toc més de diversió).A veure si us animeu a llegir-lo el proper trimestre!

Raquel ha dit...

Hola sóc la Raquel, la veritat s'ha de dir que no he llegit el llibre de CLOTS del tot, però espero millorar en el següent trimestre i llegir-me el llibre que em toqui fins al final.
Per molt de no haver acabat el llibre he pogut llegir-ne mig i la veritat no semblava pas un llibre de poca qualitat més aviat era bonic, llàstima de no haver-lo acabat, es una pena perquè tenim (tinc) la sort de gaudir d'un llibre a les mans, en canvi hi ha nens que no poden tenir aquesta sort i jo que justament sóc una nena que si que he pogut tindre la sort no la he aprofitat i crec que la pròxima vegada que em tingui que llegir un llibre de català m’esforçaré i intentaré acabar-lo per molt que no m’agradi.
Ara criticaré una cosa, jo crec que sóc una persona que m'agrada tindre tot una fila de llibres per escollir, m'encanta llegir però el meu gust en els llibres es impossible de entendre, a mi m'encanta anar a una tenda molt gran que està situada a Barcelona la tenda es diu "FNAC" jo sempre vaig a la secció de llibres per adolescents allà puc escollir entre molts i molts llibres, la veritat mai se quin llibre quedar-me perquè tots són molt xulos, però aquí al SES Cervelló hi ha pocs llibres per escollir i el que crec que em va passar va ser que vaig agafar un llibre no fet per mi la veritat trobo que una mica avorrit si que era, el que pudireu fer es posar una varietat més de llibres no demano massa almenys que hi hagi més i que puguem triar-ne entre més.
Resumit: si ets una persona que li encanten els llibres de "aventura"et recomano el llibre de CLOTS perquè per molt que no me’l hagi llegit se que es un bon llibre i que enganxa a més d’això crec que es un llibre no molt difícil es a dir que no es un llibre molt gruixut es primet i està molt bé per nens de primer d'eso.

Unknown ha dit...

Hola,sóc la Laura,he d'admetre que jo no em vaig acabar de llegir el llibre de `` l'Anticlub'', més aviat només em vaig llegir el principi, això em passa per deixar el llibre per a l'últim moment, i clar això té premi , és a dir vaig suspendre l'examen.
Ara m'estic llegit el llibre de castellà ``PROHIBIDO TENER 14 AÑOS´´segur que aquest ho acabo, i l'examen espero aprovar-lo.

Anònim ha dit...

Hola,sóc l'Àngels.A mi m'ha faltat poc per acabar-me el llibre però al próxim trimestre intentaré llegir-m'ho tot.Jo crec que CLOTS és un bon llibre,i encara t'ho sembla més si t'agraden els llibres d'aventures.Ho recomano perque dels llibres que hi ha crec que és el millor, a més a més no és molt gruixut.

Ares ha dit...

Hola, em dic Ares, i el llibre que m'he llegit(Clots), m'ha agradat molt; tant que he arribat al punt de que et criden per anar a sopar i t'hagis de passar un quart d'hora per desenganxar-te.
No espereu fins al final per agafar-lo perquè és molt divertit, a veure si no el podreu llegir!
Espero que us agradi.

Aiida ha dit...

Ola!!!^^ Jo tenia per llegir el llibre "Les aventures de Tom Sawyer" he d'admetre que només m'he llegit el principi perque el trobava una mica aburrit, però el trimestre que ve, INTENTARÉ PUJAR LA NOTA, la meva crítica es que al SES CERVELLÓ no hi han molts llibres per escollir, la veritat es que jo sóc especial amb els llibres i si no els trobo bons al principi no m'enganxen, alguns llibres per exemple"Crepuscle" quan em llegeixo el prefaci m'enganxo en un tres i no res... (sóc molt rara...)
Bueno... la critica aquesta no val massa ja que no m'ho he preparat be....-.-.

J ha dit...

Hola,sóc la Joana. Jo m'he llegit el llibre "L'ANTICLUB".No ha estat malament encara que els llibres que escollei-xo jo mateixa com la saca "CREPÚSCULO" aquest si que os el recomano moltíssim ja que m'els he llegit dues vegades, són molt millors. Encara que no es pot dir que es una aborriment, perque també te la seva part divertida i la seva part que enganxa i tot això. Si hos he d'agafar algun llibre aquest no està malament, inclus potser os agradaria. Crec que la pròxima vegada agafaré el llibre de "CLOTS" que he escoltat que està molt be i es molt bonic. Be aquí os deixo la meva crítica.

marta g ha dit...

HOLA soc la marta jo e llegit el llibre dels clots pero la veritat esque no m'ha agradat molt es un llibre bonic i segur que es famós per la pelicula pero per mi era molt pesat segon que moments per què deia moltes caraceristiques seguides i al final t'agobiaves.era com si tinqués dos històries.
a mi m'agrada llegir els llibres que jo escollo axò de escollir els 4 llibres que hi ha a l'institut, no m'agrada?, prefereixo anar a la biblioteca i agafar el llibre que volguem seria una bona idea, no?